Wiek: 24 Dołączyła: 23 Maj 2007 Posty: 676 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto 18 Maj, 2010 00:50
Lady Makbet, uwielbiam gnijącą pannę młodą
ty to umiesz avatami się wstrzelić w mój gust, tylko ta ostatnia pisarka zwana deppem była kiepska, tak to jest super
[ Dodano: Wto 18 Maj, 2010 11:39 ]
w ogóle jakiś czas temu chciałyśmy z koleżanką zrobić koszulki z obrazkiem z tego filmu i napisem "you may kiss the corpse bride" szkoda, że nie wypaliło
heidhr, bo wiesz nooo, ja po prostu zaczynam gnić od tego deszczu i ciągłych ciemności. Wilgoć mnie chyba wykończy
heidhr napisał/a:
tylko ta ostatnia pisarka zwana deppem była kiepska,
Spadaj!
heidhr napisał/a:
w ogóle jakiś czas temu chciałyśmy z koleżanką zrobić koszulki z obrazkiem z tego filmu i napisem "you may kiss the corpse bride" szkoda, że nie wypaliło
Działaj! Nic straconego
_________________ To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
ja sie nie nabrałam, przez łapki
ale swietne zdjęcie!
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
a ja tu z niecierpliwością wyczekiwałam na kolejną zmianę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum