Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

zakup kosmetyczny ktorego zaluje

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vivien
Czw 05 Sie, 2010 08:50
zakup kosmetyczny ktorego zaluje
Autor Wiadomość
Zoe 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 10:27 zakup kosmetyczny ktorego zaluje

jest juz temat o zakupach, z ktorych jestesmy zadowolone, nie ma tylko takiego, w którym opowiemy czego nie warto kupowac, a to informacja rownie cenna:)
do dziela

Didoczek 

Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 11:58 

z tego co soebie przypominam to zakupiłam tusz caligraphy (to było chwile temu ale tak mnie to zbulwersowało ze do teraz to apomietam).Wydałam ponad 25 zł i byłam tak niezadowolona ze szok,oczywiscie przereklamowane, grzebyk w ogole nie dizala - ogolnie lipa.

a teraz mam probke plynu do zmywania oczu Vichy i powiem ze tez nie za szczególnie, biorac pod uwage ta firme

nie kocha sie za coś lecz pomimo

kasiulla 

Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 22:22 

nie polecam płynu do higieny intymnej firmy Avon- śmierdzi.

magratka
[Usunięty]

Wysłany: Nie 08 Maj, 2005 23:26 

u mnie sie nie sprawdzil sunsilk fioletowy (wlosy wygladaly jak przetluszczone); beznadziejny jest lakier do wlosow mrs. potter`s

Rybka
[Usunięty]

Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 10:51 

jak dla mnie to do niczego jest krem na rozstępny firmy Avon. Sporo kosztował, a efektów żadnych nie było =/

aga 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 18:20 

w 1000% zgadzam sie co do kremu avonu(rozstepy nie zniknely) i sunsilka(po szamponie wlosy byly beznadziejne) i w sumie jeszcze beznadziejnym dla mnie okazal sie szamponherbal esences zielony...na szczescie kupilam go w komplecie razem z odzywka i dzieki temu byl do przezycia ale jak kiedys nie chcialo mi sie odzywki nakladac to wlosy mialam normalnie jakby ktos je czyms lepkim polal..ani sie rozczesywac nie chcialy i byly straszliwie suche...beznadzieja :roll:

Juliette 

Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 20:22 

magratka napisał/a:
u mnie sie nie sprawdzil sunsilk fioletowy (wlosy wygladaly jak przetluszczone);

Zgadzam sie w pelni.Z szamponow sunsilk ten jest w mim odczucia najgorszy.MA prostowac wlosy...a po nim wlosy wygladaja dokladnie jakby przetluszczone byly.Szczegolnie jak sie uzyje po myciu sunsilk odżywke bez splukiwania fioletową... Nie polecam.
" Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".

aga 

Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 19:34 

tak mi sie jeszcze przypomnialo ze zakupem ktorego chyba najbardziej zalowalam byl samoopalacz z avonu...przeczytalam chyba z 10razy wszytsko co o jego stosowaniu bylo i zabralam sie do dziela...pisalo zeby dokladnie rozprowadzac..no to juz...smaruje smaruje...od czasu do czasu porzadnie rece myje co by nie miec pomaranczowych i co??? budze sie rano i jestem w laty!! no cholera jasna a do tego dlonie w kolorze marchwi a co lepsze tylko na wewnetrzej czesci bo na zewnetrznej oczywiscie biale...normalnie dramat :evil: :evil:

Kitsune
[Usunięty]

Wysłany: Sob 14 Maj, 2005 23:28 

Odżywki i szampony Gliss Cure (cz jaktotam się pisze), te z reklam połam nożyczki. to samo co po sunsilku fioletowym, plus to, że wogóle nie schną. Taki bonus.

Na marginesie po sunsilku moja rodzicielka miała cudowne, mięciutkie, prościuchne, no żywcem z relkamy wyjęte. A ja - paskuda w biały dzień.

Zoe 

Wysłany: Pon 16 Maj, 2005 00:16 

hmm, dziwne bo ja sunsilka fioletowy bardzo lubie, ale amm suche wlosy i sa po nim fajne:)
szmpony i odzywki gliss kur z serii polam nozyczki jeszcze bardziej - jak dla mnie po prostu super!
za to beznadziejna jest odzywka elvive (elseve?) citrus cr czy jakos tak! katastrofa!!

eklerka 

Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 15:23 

balsam do ust h&m-"pachnial" niby malinowo-czysta chemia,po nalozeniu usta piekly i wysuszaly sie.przeciwienstwo pielegnacji ;)

Didoczek 

Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 09:25 

skonczyl mi sie piling Ziaji i wyslalam mame do skelpu no i kupila Eveline "Slim extreme 3D spa!" żel peelingujacy pod prysznic.
jest okropny tzn. nie do mojej celulitusowej dupy,te drobinki pilingijace sa strasznie delikatne i w ogole nie czuje zeby mi cos tam zdzieralo-jak sobie robilam piling ziaja to jak wychodzialm to moja pupka byla az czerwonba tak darlo a ten to w ogole nic nie czuje.
ja jestem bardzo zdegustowana :?

nie kocha sie za coś lecz pomimo

Juliette 

Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 09:40 

Cytat:
balsam do ust h&m-"pachnial" niby malinowo-czysta chemia,po nalozeniu usta piekly i wysuszaly sie.przeciwienstwo pielegnacji

Dzieki za cynk bo juz mialam ochote kupic taki balsamik z h&mu ............. bo ladnie pachnial
:oops: ale skoro mowisz ze nie warto to nie ;)
Narazie mam 2 ogromne febry na ustach i nie moge sie niczym smarowac :(

A co do zakupu którego żałuje
Ostatnio kupilam sobie cienie do powiek JOKO... I trzymaja sie na moich powiekach zaledwie 2 godziny i nawet ladnie ale potem kila..wiec nie warto moim zdaniem
" Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".

eklerka 

Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 14:46 

Juliette,dla mnie byl beznadziejny,ale po prostu moze mnie uczulil albo cos...nie wiem.
do ust polecam zdecydowanie tisane,balsam body basics,pomadke bebe albo po prostu blyszczyki inglot sprint.a mam malego fiola na punkcie pielegnacji ust i ciagle cos kupuje :mrgreen:

amisu 

Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 18:31 

nie polecam zadnych kosmetykow H&M

Odpowiedz do tematu