Hej
Wrociłam własnie od lekarza, który z powodu plamien zamienił mi z Novynette na Microgynon. Powiedział mi też żebym normalnie miała przerwe, ale nie brac tabletki 8 dnia tylko pierwszego dnia miesiaczki. Czyli jak zaczynam przerwe w srode i jest ona pierwszym dniem przerwy a ja dostaje krwawienie z odstawienia w sobote czyli czwartego dnia przerwy to juz wtedy mam wziac pierwszą tabletke, czyli skrócic przerwe. Powiem szczerze ze pierwszy raz sie z czymś takim spotykam. A wy? Spotkałyscie się kiedyś z czymś takim?
novynette są słabsze, wiec mozesz zarowno nie zrobic przerwy, wziac pierwszego dnia krwawienia (tak, to jest normalne, mozna tak robic i nie ma w tym nic dziwnego) albo wlasnie 8 dnia przerwy.
tutaj juz decyzja nalezy do ciebie, a to co ci zasugerowal lekarz jest jak najbardziej na miejscu
_________________ welcome to our world, we are the wasted youth and we are the future too.
ona czyli ja [Usunięty]
Wysłany: Wto 22 Wrz, 2009 21:02
Dzieki stotka... W sumie sie troche przestraszyłam, o naczytalam sie na tym fortum ze micro powoduja duzo skutków ubocznych, ze nie bedzie mozna miec dzieci, ze to 2-ga generacja wiec ie za drobe te tabletki ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum