Czy ktoś mógłby mi podać wszystkie dostępne obecnie zamienniki (identyczne) Harmonetu. znam tylko Logest. Może jest coś jeszcze? Czy to jedyny odpowiednik??\
Bardzo dziękuję
justy [Usunięty]
Wysłany: Pią 13 Cze, 2008 23:12
oprócz Logestu jest jeszcze (nowy i tani) Kontracept
a jesli mozna sie podpiać to jaka jest jego cena i czy rzeczywiscie to dokladnie to samo?
<o kontracepcie mowa>
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
no nic zapytam sie gina co by mi doradził jak uzbieram 50zł na wizyte;P ciężkie studenckie życie. a też yasminella dobrze mi służy-w sensie żadnych skutków ubocznych ale cena...a może się też okazać że na inne tabletki będe inaczej reagować
aapril, Pytaj, pytaj.. Ja też się chętnie dowiem. Na dwanaście tygodni wywalam 110pln co niestety bardzo boli.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
arpka [Usunięty]
Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 11:20
Re: Zamiennik
Kubuś napisał/a:
Witajcie,
Czy ktoś mógłby mi podać wszystkie dostępne obecnie zamienniki (identyczne) Harmonetu. znam tylko Logest. Może jest coś jeszcze? Czy to jedyny odpowiednik??\
Bardzo dziękuję
Ja znam Bo byłam w podobnej sytuacji jak ty, brałam harmonet i szukałam desperacko czegoś tańszego Sylvie20 ma identyczny skład a cena dużo niższa bo w granicach 16-29 zł. Spytaj ginekolga ale z tego co wiem to nawet w aptece mając wypisaną receptę na harmonet można poprosić sylvie
arpka, ostatni post w tym temacie był sprzed roku! Bardzo proszę nie odgrzewaj staroci..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Przepraszam za odgrzebywanie starego tematu, ale tytuł tego chyba najlepiej pasuje do mojego pytania:
mam receptę na Jeanine, a doz.pl pokazuje mi zamiennik - Atywia (8 zł różnicy!). Czy mogę zamówić i wykupić Atywię, czy muszę Jeanine, który mam na recepcie?
longerowa, Toretycznie nie, i jesli jest zamowione przez doz.pl to raczej Ci nie wydadza. Ktora farmaceutka tu pisala, ze zamiennik mozna dostac jesli nie ma na stanie tego, co na recepcie. Chociaz czasem w malych aptekach farmaceutki sa bardziej przychylne. Lepiej poprosic lekarza o nowa recepte.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum