czerwona herbata pomaga, ale strasznie podnosi ciśnienie.
A nie obniża? Ja mam cisnienie wzorcowe i zawsze po czerwonej herbacie bylam strasznie ospała, poza tym w właściwościach jest napisane o obniżeniu ciśnienia.
Cesis, to jest właśnie herbatka z senesu - nie, nie i jeszcze raz nie!
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
spoko, najpierw owsianka z jogurtem naturalnym, jabłkiem i bananem, zaczniemy sympatycznie
herbatek nie chcę pić, napisałam juz dlaczego.
A ruszam sie tez mniej celna uwaga.
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Na mnie ruch w ogóle nie działa w tych sprawach.
Kilka suszonych śliwek zalanych wodą wieczorem, następnego ranka wypijasz wode i zjadasz śliwki. 2 kiwi zjedzone na czczo. Łyżeczka oleju lnianego na czczo.
_________________ "Czemu się budzę o czwartej nad ranem i włosy Twoje próbuję ugłaskać? Lecz nigdzie nie ma Twoich włosów... Jest tylko blada nocna lampka..."
Kawa na czczo robi ze mnie czlowieka-fontanne. Ale jak rozumiem nie o to tutaj chodzi,
A bannow na zaparcia NIE WOLNO. Wiem np. ze nie wolno podawac ich obloznie chorym, np. sparalizowanym, bo zatykaja kompletnie uklad pokarkowy w przypadku braku ruchu.
_________________ No sense of doubt for what you could achieve.
I'd help you out, I've seen the life you wish to live.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ok i tak nie miałam banana
ale czuje, że sam post na forum wystarczył
_________________ /Nic odkrywczego nie powiem - po prostu wiem, że nic nie jest takie, jak nam się wydaje, a niektóre sądy na własny temat mogą się okazać nieprawdziwe./
Kawa na czczo robi ze mnie czlowieka-fontanne. Ale jak rozumiem nie o to tutaj chodzi,
No u mnie nie ma innej opcji bo jak rano nie wypiję kawy i nie zaliczę porannej toalety to potem mam problemy z przewodem pokarmowym przez najbliższy tydzień, nie mówiąc o tym, że chodzę nadęta jak balon
A już chyba wszystkiego stosowałam na zaparcia i nic...
z pseudobiegunką zawsze mam przejścia jak mam stres i jak mam okres.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum