Antyforum
dla wszystkich, którzy wiedzą, skąd się biorą dzieci i wiedzą, co robić, by się nie brały ;)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Drodzy użytkownicy! FAQ, regulamin, spis tematów i szukajka nie gryzą!! Zachęcamy do korzystania :)
 wyniki jako: posty, tematy

Zapomniałam tabletki prosze o pomoc

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Guzik
Czw 31 Mar, 2011 19:18
Zapomniałam tabletki prosze o pomoc
Autor Wiadomość
magda1989 

Wysłany: Sro 30 Mar, 2011 23:24 Zapomniałam tabletki prosze o pomoc

Witam . Sytuacja jest taka ze wczoraj zapomniałam tabletki a dzis rano sie kochałam z chłopakiem... Na ulotce pisze ze trzeba wziaść 2 na raz... Jakię jest prawdopodobieniestwo zajścia w ciążę?Prosze o szybką odp bo nie wiem czy iść po proszki PO

Guzik 

Wysłany: Sro 30 Mar, 2011 23:27 

http://www.antyforum.pl/z...letka-vt247.htm
magda1989 napisał/a:
wziaść

WZIĄĆ
magda1989 napisał/a:
akię jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę?

tego nikt nie wie.
zamykam, poszukaj w tematach istniejących, jak nie znajdziesz odpowiedzi, to się dopisz.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Wersja do druku

Skocz do:  
Marzenia | Wiedźmaty Kociołek | dzikOń | Bydgoszcz

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
odwiedziny z innych stronstatystyki dzienne
Nakarm głodne dziecko - wejdź na stronę www.Pajacyk.pl

Popularne tagi
owulacja podczas tabletek antykoncepcyjnych  sprzedam yaz  dina  drugie opakowanie novynette  pearl  liczyć dni cyklu  spóźniłam sie z tabletką  kiwi  okres po odstawieniu  ostatnia tabletka  przeziębienie  tabletka po stosunku  sylvie20  zabójstwo  odpowiednik  yaz krwawienie po stosunku  wpływa  tabletki libido  etyka  okres po tabletkach  zomiren  tialorid  clonazepam  badanie T3,T4  antykoncepcja a rak  solcoseryl  przeczyszczenie  neo-angin  wylizać  dziurawiec w czasie przerwy  odstawienie yasminelle  3 opakowania Yasmin  golenie  widoczne  obserwacja śluzu  przechowywanie  hostel  7 dni po zabezpieczenie  fitoestrogeny  przerwa i antybiotyk  asequrella  nuvaring do kiedy  tabletki a xyzal  metod hormonalne  debridat  nuvaring  zgubiona pigułka  nervosol  interakcje przerwa  test opinie  levonorgestrel  sex do konca  7-dniowa przerwa  YOU TUBE  bolące sutki  ciążą przy tabletkach  środki plemnikobójcze  organizm  oeparol  antyandrogenne  tabletki a trądzik  Reka  antybiotyk ciąża  zapomniałam tabletk  Stosunek bez prezerwaty.. bedzie ciąża?? novynette  zapomnialam o tabletce  opinie o Qlaira  ulotka  pigułki na plastry  ketoresem  przerwa w braniu pigułek  desogestrel  wieszczek  heparyną  boli brzuch  72 godzinach  co obniża skuteczność tabletek  triqular  preejakulacyjny  wzięłam za dużo  kapturek  Aparat  ból podczas stosunku  medycyna  biura podróży  olej lniany  vagisil  moda  hcg  stosowanie prezerwatyw  temperatura podczas cyklu  plamienie z odstawienia  ciśnienie  okres novynette  sindi  niedobrze po tabletce  everyday minerals  qlaira skutki uboczne  GARNIER SOFT ESSENTIALS  pominięta 
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 13