O to, czy przy tych zawirowaniach jest w ogole jakas szansa na normlane zabezpieczenie? Ja juz sama tez nie pamietam, czy sie wtedy bzykalam bez gumki czy nie. aaaa, najwyzej
zapomniałam......... czemu ja. Ja to mam szczescie przy tych JEanine. OD kiedy je biore wciaz boje sie ,ze beda jakies interakcje, a to za duzo witminy c..a to polaczenie z żeń szeniem, teraz antybiotyki ,które nadal nie wiem czy obnizaja skutecznosc pigułek czy nie............................... No i wczoraj zapomnialam. dokladnie 7 tabletka z opakowania. Miałam wziąść ją wczoraj o 22.30 a wzięłam dziś o 8 rano. Czyli mniej więcej 10 godzin. 12 nie minęło na pewno. Wg ulotki cytuje -Jesli nie minelo wiecej niz 12 godzin,skutecznosc preparatu jest zachowana.
Potem jest o tym ze jak minelo wiecej niz 12 to juz gorzej, i ze istnieje szczegolnie duze ryzyko zajscia w ciaze jesli pominiecie bylo w 1 tygodniu..
W sumie ja nie pominełam czyli nie przekroczylam tcyh 12 godzin ale nie jestem pewna do kogo sie to wkoncu odnosi. w ogole mam gorączke i sie wkurwiłam troche na siebie niezle... no ale po 10 godzinach zapomnienia wzielam.......................
w ogóle cala noc prawie nie spałam i sie meczylam z gardlem a dzis do pracyyyyyyy .
buuuuuuuuuuu powiedzcie mi mam sie czym martwic ze 7 tabletke o 10 godzin zapomnialam czy nie ?............. ja juz jestem tak zdezelowana z tą chorobą ,że nie wiem nawet czy dobrze ulotke przeczytałam
potrzebuje podtrzymania na duchuuuuuu heeeeeeelp .
.
.w ogole to trzeba byc mna zeby po prostu zapomniec tak waznej rzeczy jaką jest pigułka............... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Juliette nie minaleo magiczne 12 h wiec chyba nie ma powodow do zmartwien,na razie i tak bierzesz antybiotyki wiec raczej dodatkowe zabezpieczenie mile widziane
facet w aptece powiedział,że te antybiotyki nie powinny wpływać. Ale słowo nie powinny dziwnie na mnie działa. Tak samo jak -chyba- nie masz sie czym przejmowac.
Spoko...i tak nic nie robiłam i chyba nie będe. Dodatkowe zabezpieczene w postaci prezerwatywy nie wchodzi w gre... w naszym przypadku. w ogole prezerwatywa nie wchodzi w gre. Wiec pozostaje znowu abstynencja... i po co ja 40 zlotych miesiecznie wydaje skoro i tak 2 razy w miesiącu nadarzy się dzień, w którym nie bede sie o nic martwić
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
chyba zrezygnuje z pigułek...3 opakowanie i wciaz na jakis lekach jestem, martwie sie o interakcje, w ogole martwie sie o wszystko co moze wplynac na pigulki jakkolwiek. Z jednej strony dobrze a z drugiej............. i tam mam stresy i tak..no bo powiedzcie same... juz 120 zlotych poszlo w pigulki a kochalismy sie zaledwie kilka razy !!! w ciagu 2 i pol miesiaca............... bo ciagle cos.. ja nie wyrobie..to chyba nie ma sensu..
Juliette jesteś chora to i gadasz glupoty , w końcu przeciez nie zawsze tak bedzie ze kilka razy tylko będziecie sie kochac , wyzdrowiejesz i wtedy popdejmuj decyzje
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
Przekonałaś mnie. wyzdrowieje gorączka minie i pomyślę nad tym .hehe..i tak umieram.to co , do konca antybiotyku, i przez 7 dni po dodatkowe zabezpieczenie, czyli w moim przypadku absty,/? okej.,,skoro tak to tak..wole to niz byc w ciazy..
dokladnie ale poczekaj tyz na odp justy odnośnie tego antybiotyku, na raie jak sie źle czujesz to i tak pewnie nie w głowie ci igraszki
w świecie czuł się jak u siebie w domu?"
no nie ale wisz...wolę mieć świadomość bezpieczeństwa jednak
czekam , na odpowiedź justy czekam..cóż mi pozostało. W ogóle z moim dzisiejszym nastawieniem rzuciłabym nie tylko pigułki ale i prace ...wiec spoko... ja wiem wiem..ale mysle ze to ostatni taki miesiac jakis niedorobiony i felerny. A potem wreszcie...
no wlasnie i po co masz reezygnowac z tabsow tylko dlatego ze aktualnie jestes chora potem wyzdrowiejesz, zacznie sie ochota na pukanie i co? no wlasnie - lipa bedzie.
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum