Zdjęcia kocisławy Aguu przypomniały mi dzieciństwo jego kiciunia, więc wrzucę wam parę fotek z tych dawnych czasów Jakośc zdjęć bardzo przeciętna, bo są to skany.
1. Zacznę od zdjęcia pierwszego kota w naszym domu. Był czarny jak smoła i w ogóle był taki bardziej dziki. Niestety, nie był z nami zbyt długo, poszedł kiedyś i słuch po nim zaginął, nigdzie go nie znaleźliśmy ;(
2. Mruczek obecny, w wersji dziecięcej. Proszę się nie oburzać, ze kot chodzi po stole, juz teraz tak nie robi
3. Kotecek na leżaczku
4. Kotecek w konewce
5. A to już kotecek ciut starszy - strategiczne miejsce zajął, co?
6. No i fota wspołczesna, czyli tak wygląda stateczny 13-letni kocurek mój ukochany
Na tym zdjeciu wyglada jak moj nauczyciel od PO z podstawowki Wiecznie po kielichu
Fajnie, ze wam się podoba
Naprawdę, jest to niewątpliwie miłośc mojego życia ten kotecek A moja mama to już w ogóle ma kota na jego punkcie
A jeśli chodzi o zdjęcia, to niestety on nie przepada za "pozowaniem". Jak widzi aparat w moim ręku to z reguły odwraca się dupskiem, dlatego nie mam zbyt dużo jego fajnych min i póz, ale czasem coś się uda złapać głupiego
Ale świetny kotek !!!
Co do chodzenia po stołach to moje chodzą, oczywiście nie jak jest na nich jedzenie, ale tak się przyjęło, że na biurku kubuś zawsze jest u mnie, i w ogóle koty lubią leżeć na wyżkach
Super kotek, w strategicznym miejscu najlepiej wygląda
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
podrap za uszkiem, posmyraj po brzusiu ode mnie!! konieszno!
_________________ " Niech żyją szaleńcy. Nieprzystosowani. Buntownicy. Możecie ich cytować, nie zgadzać się z nimi, gloryfikować ich lub oczerniać. Nie możecie tylko jednego: ignorować ich. Ponieważ to oni są motorem zmian. Oni popyjachą naprzód ludzkość. I choć wielu uzna ich za wariatów, my dostrzeżemy w nich geniuszy. Ponieważ tylko ludzie wystarczająco szaleni, by przypuszczać, że mogą zmieniać świat, naprawdę go zmieniają".
Koty po prostu doskonale potrafią ukrywać swoją inteligencję
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum