Otóż jestem przy 4 tabletce i jakos 4 godziny po wzieciu tabletki miałam biegunke( fakt ze było to jednorazowe ale dosc naprawde porzadne przeczyszczenie które zajeło mi troche czasu )Postanowiłam wiec ze skoro to był pierwszy tydzien a ja wczoraj i dzisiaj kochałam sie z chłopakiem to wezme druga tabletke nawet jesli miałaby ona byc tylko dla mnie dla pewnosci. Skoro wziełam ta dodatkowa tabletke to nawet gdyby tamta sie nie wchłoneła to bede dalej zabezpieczona prawda ??? Teraz tak ostatnio tabletki brałam koło 11.00- 12.00 ta dzisiejsza druga dodatkowa wziełam o 15.30, i teraz moje pytanie czy dalej moge normalnie brac tabletki tak jak brałam koło 11 ??? A wogle to chciałaby zmienic godzine na bardziej ranna tak mnie wiecej na 7-8 czy bede mogła to bez problemu zmienic???
Wiec sobie tak pomyslalam ze jutro wezme juz o 10.00 to bedzie godzinna roznica. W niedziele o 9.00

A w poniedziałek juz normalnie koło 7.00

TO nie bedzie takiego przeskoku godziny

A w magicznych 12 godzinach i tak sie mieszcze:) Zreszta wydaje mi sie ze z wczesniejsza godzina jesli chodzi o tabletki jest troche mniejszy problem niz z pozniejsza bo nie wydłuza sie wtedy czas bez tabletki tylko skraca . jesli sie myle poprawcie mnie ??:D