Hmm.. niech no pomyślę.. gotujesz w niewielkiej ilości bulionu warzywnego brokuły, można jeszcze ew. jeden ziemniak, jak się ugotuje, wszystko miksujesz, dolewasz łyżkę oliwy lub innego oleju, np. winogronowego, który jest pozbawiony aromatu, dajesz przyprawy wedle upodobania i gotowe?..
_________________ And I remembered 'The Fourteenth Book of Bokonon', which I had read in its entirety the night before. 'The Fourteenth Book' is entitled, 'What Can a Thoughtful Man Hope for Mankind on Earth, Given the Experience of the Past Million Years?'
It doesn't take long to read 'The Fourteenth Book'. It consists of one word and a period.
This is it:
'Nothing.'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
nie zawsze mi sie chce gotować normalna zupe i zawsze wychodzi w takich ilosciach że potem wylewam
a tu na obiad dla 2 osob jak znalazł, z spczewicy i zurek sa wyjątkowo pyszne
dokładnie, dostałam od Mamy
odkąd się wyprowadziłam do faceta to często narzekam na braki sprzętowe zaznaczę, że w kuchni poza kilkoma talerzami i paroma garnkami miał niewiele
więc blender to jest to!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum