natalenka, a może suczka odrzuciła psiaka bo wyczuła na nim Wasz zapach?
Wątpię, bo my chodziliśmy do niego przez 3 tygodnie i był brany na ręce. Więc jeśli miałaby go odrzucić z tego powodu, to zrobiłaby to wcześniej. 2tygodnie z nim siedziała często, dłużej, ale ostatni tydzień już ją nosiło i znikała na długo.
Jestem pełna podziwu dla niego, dawaliśmy mu mleko ze spodka i butelki, z butelki niechętnie, lepiej sobie ze spodkiem radzi A jak chce siusiu to wychodzi na gumolit
Gejsza [Usunięty]
Wysłany: Wto 23 Lut, 2010 07:28
natalenka, może po prostu stwierdziła, że nie jest w stanie go wychować (wykarmić) i porzuciła, takie są prawa natury niestety...Ale kochana żaba z niego
Zastanawialiśmy się do jakiego psa jest Gibson podobny... Przeglądałam rasy psów i... Wykapany JACK RUSSELL TERRIER ! W opisie jest, że to pies myśliwski, całkiem możliwe, że gdzieś może latał po lasach, gdzie i sunia Heh, mam teriera Choć brzydkie są jak są dorosłe, nie podobają mi się. No, ale mój będzie śliczny
No pewnie Zdolny chłopak Tylko strasznie nie lubi wycierania pyszczka po jedzeniu
Może orientujecie się jak wygląda kalendarz szczepień? Znalazłam info, że 6-7 tygodni wścieklizna, nosówka i jakieś inne szczepionki, pewnie jako jedna łączna. A jak najkorzystniej dla psa? szmaja?
Niedługo pewnie zacznie być ciepło, więc dobrze byłoby go wyprowadzać na dwór, ale bez szczepień to się boję, jeszcze te 2 tygodnie chyba posiedzi w domu...
Wysłany: Pon 01 Mar, 2010 22:45
chyba w pierwszej kolejności szczepi się na wirusówki, a po nich na wściekliznę- chyba tak z psicą robiłam. wychodzić z domu może po skończonej kwarantannie. do weta i tak można się przejść, chyba można go już odrobaczać.
_________________ "Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami."
— Joseph Conrad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum