Zakładam nowy temat ponieważ nie znalazłam satysfakcjonującej odpowiedzi. otóż przed chwilą najprawdopodobniej ,,oddałam,, 17 yaz, po 1,5 h od przyjęcia. Nie bardz wiem co mam teraz robić yaz ma niejasną ulotkę a propo tego postepowania. Jak wezmę jutrzjszą tzn piątkową tabletkę to będę miała jedną mniej i opakowanie zamiast we wtorek będę zaczynać w pon? Przypominam o durnym schemacie 24+4 Pomocy
klaudusia, najlepiej weź ostatnią aktywną tabletkę z bieżącego opakowania, wtedy nic się nie pomyli (jak weźmiesz jutrzejszą to jutro weźmiesz sobotnią i wszystko moze się pomylić). Skończysz opakowanie dzień wcześniej i dzień wcześniej zaczniesz "przerwę" - dzień wczensiej ją skończysz i dzień wcześniej zaczniesz nowe opakowanie.
Mam nadzieję ze wszystko wyjasniłam.
najchętniej to bym zrobiła tak jak w tradycyjnym sposobie dawkowania, tylko nie wiem czy tak mogę, chyba to nie zaważa w jakis konkretny sposób na działaniu tabl.
[ Dodano: Czw 10 Wrz, 2009 22:54 ]
już nie zawracam gitary, zdecydowałm, że wezmę jutrzejszą tabletkę i poprostu nowe op. będę zaczynala w poniedziałek a nie we wtorek. Nie będę robiła przerwy i nic mi się nie pomyli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum